O nama

Ko smo mi?

Najočiglednija prednost čišćenja krova je izgled vašeg doma ili poslovnog prostora. Pranjem krova uklonite mahovinu da vaša kuća ne bi izgledala staro i neuredno. Međutim, to nije najvažnija korist!

Održavanjem krova čistim može se višestruko isplatiti produžavanjem životnog veka krova i uštedom novca na popravkama. Mahovina vremenom raste, pušta koren sve dublje u crep pri čemu ga oštećuje! Nikada nemojte podcenjivati mahovinu, alge i druge takve rastine na svom krovu, jer odlaganje potrebnog  pranja može dovesti do oštećenja crepa i curenja vode na letve I grede pri čemu one počinju polako da trunu i propadaju.
Profesionalno čišćenje otkriva oštećena područja tako da se popravka može odmah izvršiti, čuvajući konstrukciju krova.
Angažovanje profesionalaca za čišćenje krova je investicija u vaš dom.

Pranje krova nije posao “uradi sam”, već je potrebna veština i znanje. Pokušaj držanja ravnoteže na krovu opasno je samo po sebi, pokušaj upravljanja snažnom mašinom za pranje pod pritiskom dok stojite na nagnutoj površini vrlo je težak poduhvat, a praktično nemoguć za one koji nemaju iskustva u tom polju. Pad sa krova može dovesti do ozbiljnih povreda, ako ne i smrtnih slučajeva.

Prilikom pregleda krova važno je da ne pokušavate sami da se popnete na vrh krova. Hodanje po krovu je već potencijalno opasno i za vas i za krov, a da u to ne ulazi klizava mahovina. Ovo važi i za čišćenje krova. 
Angažujte naše stručnjake koji će pregledati i oprati vaš krov jer znamo koje mere predostrožnosti treba preduzeti ne samo za sigurnost sebe, već i za sigurnost krova da ne bi došlo do oštećenja. Profesionalno pranje krova vratiće nov izgled vašeg doma, uklanjajući nagomilanu čađ, prljavštinu, mahovinu i druge ostatke. Crep će tada izgledati sveže i živopisno, tako da ceo vaš dom deluje čistije i novije.

Vaš krov štiti vas i vaše stvari od svih vremenskih nepogoda tokom cele godine, s obzirom na vrednost i važnost vašeg doma, vodite računa o tome!

We offer our residential and commercial clients quality workmanship that meets Australian building, fire and safety regulations.Our focus is to provide an electrical business that runs on four key promises:

 • Prompt and efficient service
 • Provide outstanding customer service
 • Offer competitive prices for both commercial and residential projects
 • Employ highly experienced Brisbane electricians

Sipka Electrical offers a wide range of professional electrical services for Brisbane and surrounding areas and that enables us to service both the residential and commercial areas.Sipka Electrical Services:

 • Commercial office fit-outs
 • New domestic electrical installations
 • Retail and food outlet fit-outs (data and electrical)
 • Electrical inspections
 • Energy efficient lighting retrofits and installation
 • Residential renovations
 • Ongoing building maintenance services (domestic and commercial)

Have queries?

People We Work With

Pošaljite upit već danas

...

Kontaktirajte nas

Lokacija

Deligradska 6, Subotica

Email :

info@polza.rs

Telefon

063 542 270

Polza.rs je kompanija koja se bavi uslužnim pranjem krovova, impregnacijom i farbanjem crepa i čišćenjem oluka na teritoriji cele Srbije.